Snelle levering        Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verstuurd!         Snelle levering          Gratis verzending vanaf €75

Bios Urn™ "Dier"

‘De Bios Urn™' is een 100% composteerbare urn speciaal ontwikkeld om uw overleden huisdier te herdenken. De as, de voedingsbodem en zaailing of zaad groeien samen uit tot een herinneringsboom, een tastbare herinnering aan uw huisdier.


De levertijd is 1-3 werkdagen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 136,00

For next day delivery:

Voor 16:00 uur besteld?
indien voorradig nog dezelfde dag verstuurd

 

Gratis verzending vanaf €75

 

Vragen? Mail ons
info@123uitvaartwinkel.nl

Productbeschrijving

Details

‘De Bios Urn™' is een 100% composteerbare urn speciaal ontwikkeld om het overleden huisdier te herdenken als een mooie boom of struik. De Bios Urn™ wordt geleverd zonder zaadje of zaailing. U kunt zelf een struik of boom kiezen welke bij uw huisdier past.

Materiaal: Mengsel van kokosvezel, cellulose en turf. Daardoor vergaat de Bios Urn™ volledig binnen 7 tot 11 maanden.

Afmetingen  40cm x Ø 14 cm 
Inhoud 2,7 liter

 

De levertijd is 1-3 werkdagen.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Bios Urn™ "Dier"

Veel gestelde vragen

Hoe wordt er omgegaan met het as als ik het naar jullie toestuur?

Wij zullen het as van uw nabestaande met alle respect behandelen. Wij zullen alleen het as wat wij voor het vullen van een assieraad nodig hebben, gebruiken. As wat wij niet gebruiken zullen wij allemaal, samen met het gevulde sieraad naar u opsturen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen krijg?

Wij zullen orders die voor 16:00 uur bij ons binnen komen en indien voorradig, nog dezelfde dag versturen. Levering is afhankelijk van Postnl maar duurt meestal 1 of max 2 werkdagen.

Kunnen jullie ook een urn voor ons vullen?

Jazeker, naast een assieraad kunnen wij uiteraard ook een urn voor u vullen. In overleg kunt u de as bij voorkeur aangetekend naar ons opsturen of in overleg afgeven. Zodra de urn gevuld is zullen wij deze dan naar u toesturen, of indien mogelijk, zelf bij u afleveren.